mandag den 24. maj 2010

Dessert på grill

Mangler du inspiration til dessert på grill, så har jeg her en super opskrift. Når man nu alligevel har gang i grillen, og eftervarmen af kullene skal bruges, hvorfor så ikke lave dessert på grillen.

Den her dessert er en kombineret frugt og marcipan/chokolade dessert. Den er nem at lave og bliver hurtig klar på grillen. Man skal bruge følgende til 4 personer:

4 æbler
200 g marcipan
50 g hakket lys eller mørk chokolade.

Skær top og bund af æblerne. Fjern kernehuset med et ud-stiksjern. Skær hvert æble i 4 pæne skiver.
Skær marcipanen i 8 skiver. Læg marcipan og hakket chokolade imellem æbleskiverne. Vil man have en lidt højere dessert, kan man tilføje endnu et lag med marcipan/chokolade og endnu en skive æble ovenpå.
Pensl æblerne med lidt smeltet smør og grill dem 4-5 min. på hver side ved direkte varme til de er møre. Servér dem straks drysset evt. med mandelflager og en stor kugle is.

Den er super lækker. Rigtig god fornøjelse.

søndag den 16. maj 2010

Solfilm Randers

Leder du efter et godt sted at få monteret solfilm Randers, så kan jeg klart anbefale Skilte Service på Kristrupvej 141 i Randers.

Jeg har brugt dem til nu 3 biler, og det har været supe service og kvalitet til en meget fair pris. Den sidste bil jeg har fået lavet er en Peugeot 406 st. og det tog ca. 2½ time, så var det monteret og jeg kunne hente bilen igen. Der gives 7 års garanti, hvilket jeg ikke har hørt om andre steder, og Lone som har Skilte Service  Roses fra mange kunder her på nettet, for hendes gode arbejde.

Klik her, for at komme til hjemmesiden