Brownies med is - En fantastisks dessert, der kan laves mange forskellige kombinationer på. Fx at skifte vanilieisen ud med andre varianter is, servere frugt til, putte forskellige nødder i brownien mv.
Jeg har her en super opskrift på en lækker brownie, som er nem at lave og smager himmelsk.
400 g smør
8 æg
150 - 250 g hasselnød
12 dl sukker
6 dl hvedemel
16 spsk. kakao
6 tsk vaniliesukker
3 knips salt
Sukker og æg piskes, derefter blandes resten af ingredienserne i. Kommes i bradepande, normal størrelse til ovn. Bages i 30 min ved 175 grader. Skal køle af inden den skæres.
Rigtig god fornøjelse med kagen, og god appetit. Giv gerne en kommentar med på vejen.
Super god brownie, der er let at lave, og ikke kræver mange ingredienser. Prøv den med sorbet is, eller frisk frugt, det er super lækkert.
SvarSletTak for opskriften.
Muuuuuuuums... den fik topkarakter fra selskabet!
SvarSletden bedste brownie ever!!! :D
SvarSletTak for alle de positive kommentarer. Jeg kan kun sige at jeg er helt enig, og er selv helt vild med den.
SvarSletDen er bare OVER MEGA GOD!! seriøst, jeg har haft søgt og søgt på nettet efter en god opskrift, og så til sidst valgte jeg denne her, og jeg har ikke fortrudt. Selv flere dage efter var den stadig helt blød, saftig og svampede. Jeg droppede dog nødderne og tog i stedet en hel masse mørk chokoladestykker i :)
SvarSletHvor stor skal pladen være for sådan en omgang? :)
SvarSletHejsa. For sådan en portion, 20 x 20 cm eller 30 x 20 cm alt afhængig af hvor tyk den skal være.
SvarSletHvis du ganger det hele med 3 er der til en hel bradepande.
Hej(: Jeg bagte den til min konfirmation i maj, og den var så god! Alle gæsterne elskede den og det er rigtigt at selv nogle dage efeter er den stadig super god. (Selvom der ikke var mere tilbage efter konfirmationen, bagte endda dobbelt) ;)
SvarSletTil hvor mange personer er der i én portion? :)
SvarSletHejsa
SvarSletDet kommer lidt an på hvor store stykker du lave din brownie i. Men jeg vil sige 12-16.
Vh
Hjælp mig, vil så gerne bage denne kage, men kan ikke rigtig se hvad nødderne skal??
SvarSletHejsa.
SvarSletDu bestemmer selv om nødderne i din brownie skal være hele eller hakkede, og om de skal krovhakkes eller fint hakkes...
Håber dette kunne hjælpe.
Vh
Det er virkelig en god brownie! Smager også godt nogle dage efter, den er lavet. Kan bestemt anbefales. Tak for opskriften!
SvarSletden tror jeg jeg vil prøve med is og jordbær til, da jeg skal medbringe dessert til sankt hans i aften :0)
SvarSletØh, du skriver i opskriften, at det er til en alm. bradepande til en ovn. Senere er der så en, der spørger om bradepandens størrelse, og her skriver du 20x20 eller 20x30, og at den skal ganges med tre, hvis der skal være til en hel bradepande.
SvarSletJeg synes, opskriften lyder alt for stor til en lille bradepande, og jeg synes det lyder voldsomt, at man skal gange med tre og bruge 24 æg, 48 spsk kakao, 18 tsk vanille og 36 dk sukker til en brownie af bradepandestørrelse.
Hvad skal jeg regne med er det rigtige? For folk roser den jo til skyerne, så jeg MÅ jo prøve den :-)
.
Hejsa
SvarSletDen opskrift jeg har angivet svarer til en normal bradepande. Jeg beklager at jeg i en senere kommentar skriver det skal ganges med 3. Jeg må have "glemt" at jeg tilpassede den originale opskrift til en bradepande, hvor der skulle ganges med 3. Men hvis du bare bruger opskriften i indlægget, uden at gange det op, har du en super brownie der går til is, frugt mv.
Rigtig god fornøjelse.
Tak for dit svar. Den må prøves. :-)
SvarSletVenlig hilsen Berit
bliver den svampet selvom der ikke er chokolade i, men kun kakaopulver?
SvarSletHejsa
SvarSletJa, den bliver rigtig lække svampet. Tro mig, den skal prøves :-)
I LOOOVE IT!
SvarSletHva nu hvis jeg putter rigtig chokolade i i stedet for kakao ?
SvarSletHej LINE
SvarSletJeg ved det ikke, men prøv da endelig, og lad os høre hvordan det er gået!