mandag den 24. maj 2010

Dessert på grill

Mangler du inspiration til dessert på grill, så har jeg her en super opskrift. Når man nu alligevel har gang i grillen, og eftervarmen af kullene skal bruges, hvorfor så ikke lave dessert på grillen.

Den her dessert er en kombineret frugt og marcipan/chokolade dessert. Den er nem at lave og bliver hurtig klar på grillen. Man skal bruge følgende til 4 personer:

4 æbler
200 g marcipan
50 g hakket lys eller mørk chokolade.

Skær top og bund af æblerne. Fjern kernehuset med et ud-stiksjern. Skær hvert æble i 4 pæne skiver.
Skær marcipanen i 8 skiver. Læg marcipan og hakket chokolade imellem æbleskiverne. Vil man have en lidt højere dessert, kan man tilføje endnu et lag med marcipan/chokolade og endnu en skive æble ovenpå.
Pensl æblerne med lidt smeltet smør og grill dem 4-5 min. på hver side ved direkte varme til de er møre. Servér dem straks drysset evt. med mandelflager og en stor kugle is.

Den er super lækker. Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar