Ingredienser:
500 | g. | margarinne |
750 | g. | sukker |
500 | g. | hvedemel |
6 | æg | |
3 | tsk. | bagepulver |
3 1/2 | dl. | vand |
5 | tsk. | mandelessens |
4 | tsk. | grøn frugtfarve |
Glasue: | ||
250 | g. | flormelis |
1-2 | spsk. | kakao |
½ | dl. | kogende vand |
Margarinne blødgøres og sukker røres, 1 æggeblomme i af gangen, hvor der røres/piskes kraftigt imellem hver.
Det sigtede mel blandet med bagepulver samt vand, mandelessens og frugtfarve røres i dejen.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen.
Dejen hældes i en stor bradepande.
Bages ved ca. 175 grader C i ca. 40 minutter i den nederste halvdel af ovenen.
Den afkøldede kage pyntes med chokoladeglasur.
Tips:
1 tsk. = 5 ml.
Prøv denne grøn kage opskrift, og jeg garanterer en dejlig oplevelse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar