tirsdag den 19. januar 2010

Fordele ved at bruge gratis artikler til nyhedsbreve og onlineHar du altid friskt indhold af kvalitet til næste nummer af dit nyhedsbrev eller til fornyelse af dit websted? Det er der i hvert fald mange redaktører og webmastere, der har problemer med.

Ved at bruge gratis artikler fra for eksempel www.GratisArtikler.com sikrer du dig følgende:

- Du er altid sikker på at kunne finde godt stof.

- Gratis artikler skrevet af fagfolk giver dine udgivelser et udtryk af pålidelighed.

- Gratis artikler giver variation i dit nyhedsbrev, fordi de er skrevet af forskellige forfattere.

- Med gratis artikler kan du bringe oplysninger, erfaringer og synspunkter, du ikke selv kan levere.

- Med gratis artikler kan du tage ting op, som du tidligere har været inde på, fordi det samme stof kan behandles fra flere vinkler, og det vil forskellige forfattere typisk gøre.

- Med gratis artikler løber du aldrig tom for stof og ideer.

- Med gratis artikler kan du øge din indtjening: Online, fordi flere websider giver flere besøgende og flere muligheder for at bringe relevante annoncer. I nyhedsbreve, fordi du kan vælge artikler, som passer til de tilbud, du gerne vil bringe.

- Søgemaskiner som Google elsker nyt indhold på websider og værdsætter, at der kommer flere og flere websider til et websted. Det skal helst ske lidt efter lidt.

Ting du skal huske, når du bruger gratis artikler:

Det er bedst at bruge gratis artikler som supplement til nyt originalt indhold, du enten selv skriver, eller som du får andre til at skrive.

Prøv at få fat i de nyeste gratis artikler først, så du er blandt de første, der bringer dem. Det belønnes både af søgemaskinerne og af dine læsere.

Overhold altid de spilleregler, der er for anvendelsen af gratis artikler til fri distribution. Det er stadigt forfatteren, der har copyrighten, men forfatteren giver dig tilladelse til at bringe artiklen, når du overholder reglerne.

Reglerne omfatter,
- At forfatterens navn bringes.
- At intet i artiklen ændres.
- At den afsluttende omtale (”resursebox”) af forfatteren, typisk med henvisning til andre websteder, bevares intakt, inklusiv links.
- At alle links er aktive. Det skal de være, både når du udgiver artiklen som webside og som elektronisk nyhedsbrev. Hvis du bruger artiklen i trykt form, sådan som det er tilladt med artikler fra www.GratisArtikler.com , skal du sikre dig, at webadresser står, så læserne nemt forstår dem som webadresser.

Der sker i disse år et vist misbrug af gratis artikler blandt kriminelle webmastere. De har for travlt med at forsøge at tjene penge på Googles annoncer (Adsense), så de undlader at overholde de gældende regler. Som erfaren bruger vil man straks spotte hensigten på sådan et websted og skyndsomst klikke væk, hvorved det også indtægtsmæssigt ikke bliver nogen god forretning for sådanne webmastere.

Men alt i alt er adgangen til gratis artikler en fremragende kilde til at sikre godt, lødigt og interessant indhold til dine nyhedsbreve og til opdatering af dit websted, hvad enten du er redaktør eller webmaster.
Forfatter resurse box:- Find friskt indhold til dine udgivelser på http://www.GratisArtikler.com , hvor Søren Breiting samler gratis artikler om de fleste emner, folk er interesseret i at læse om. Er du interesseret i engelsksprogede artikler kan du finde dem på http://www.free-articles.net .
Artiklen er fra Gratis Artikler

Ingen kommentarer:

Send en kommentar