torsdag den 8. april 2010

Bilferie Polen

En bilferie til Polen er bestemt en mulighed man bør overveje. Polen er lidt et glemt land for mange danskere, og desværre for det. Polen er en rigtig spændende land med stor kyststrækning med mulighed for badeferie samt bjerge hvor man kan tage på skiferie. Endvidere har polen en masse spændende byer med masser af attraktioner. Man kan komme til den polske grænse på 6-9 timer afhængig hvor i Danmark man bor, og hvor man vælger at køre til, hvilket betyder at turen ikke er så lang.

Polen er et land i rivende udvikling, og på de seneste 5 år er der sket en kollosal udvikling. De større byer i Polen er på fuld højde med andre europæiske byer, og man kan her opleve topmoderne indkøbscentre og hyggelige gågader med butikker der er som vi kender dem i Danmark. Udover dette findes der også markederne som har de billigere varer som er udemærkede.

Tager du en bilferie til Polen kan du glæde dig over at benzin koster et par kroner mindre end i Danmark. Prisniveauet på mad og ophold er også i den lavere ende, dog skal du ikke forvente at kunne hive billige mærkevarer hjem, da der i Polen lægges told på alle importvarer, men der kan dog være 10 - 20 % i forskel.

Alt afhængig af hvor i vil køre hen, skal i undersøge det område for at finde ud af hvad i gerne vil opleve. Jeg vil dog anbefale at du/I tager et smut forbi Warszawa som er hovedstaden i Polen. Endvidere er saltminerne i Krakow et besøg værd, og sidst men ikke mindst Auswitz, den legendariske koncentrationslejr med sin makabre fortid.

Jeg er sikker på at i vil finde en bilferie til Polen spændende og udfordrende. Vi har været rigtig glade for at køre dernede, og vil helt sikkert tage til Polen igen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar