søndag den 13. februar 2011

Postkasseregler - Postkasse placering


Postkasse placering
Fra d. 1. Januar 2012 skal alle postkasser placeres ved vejen. Dermed er postleveringer i brevsprækker og i postkasser placeret på husmuren slut. Det er politikerne der har vedtaget denne ny regel, som er en del af postloven. Etageejendomme har allerede måttet slippe brevsprækkerne, og hænge postkasser op ved indgangen, og nu er turen så kommet til parcelhusejerne.

Dispensation fra postkasseregler
Det kan dog i en kortere eller længere periode være umuligt for en husejer at hente post i postkassen, og man kan derfor søge om dispensation hos kommunen. Kommunen tager stilling til om der er behov for dispensation, og evt. i hvor lang tid den gælder.

Forkert postkasse placering
Er postkassen pr. 1. januar 2012 ikke placeret i skel, vil posten ikke blive leveret på adressen, men kan dog afhentes på nærmeste posthus. Så har du ikke allerede flyttet din postkasse, bør du overveje at gøre det snarest, for at undgå forglemmelser, ved overgang til den nye lov.

1 kommentar:

 1. Hej Thomas
  Tak for alle dine gode indslag/råd
  - jeg har et par spørgsmål vedr. en ide til et boligkøb... et forsøg på at få lidt mere ro i sjælen efter at have flyttet alt for meget - men det kan godt være en vild ide og jeg leder efter noget vejledning om faldgrupper../råd & vejledning videre i processen. For at finde ud af om det overhovedet er noget jeg skal forsøge at arbejde videre med.
  Er det noget du har lyst til ?. Jeg har som det er lige nu ikke råd til at betale for det - så det bare en forespørgelse..
  Beklager hvis jeg har overset at du har besvaret noget lign. et sted i din blog ;-(
  min mail er mipses@hotmail.com
  God påske
  Hilsner Mie

  SvarSlet