lørdag den 12. februar 2011

Undgå tømmermænd


Undgå tømmermænd

Det er muligt at undgå tømmermænd, efter en super tur i byen, eller en god komsammen med venner, hvor der til sidst nok endte med at komme lidt for meget alkohol på bordet. Aftenen var super hyggelig, men regningen kommer næste dag, i form af de frygtelige, og til tider, uudholdelige tømmermænd.


Metoden

Metoden til at undgå, eller reducere tømmermænd er enkel. Når aftenen er ved at slutte, skal du drikke rigelige mængder vand, og samtidig spise noget mad. Gerne i form af salte snacks eller junk food, da saltet er vigtig, i forhold til at undgå tømmermænd. Dette skyldes at alkohol binder saltene i kroppen, og da alkohol samtidig er vanddrivende, forsvinder der hurtigt meget salt fra kroppen, hvilket resulterer i hovedpine. Det kan også være en god ide at tage en panodil, da virkningen af disse kan vare i op til 8 timer, og derfor stadig virke når du igen vågner.
Endvidere er det en rigtig god ide, ikke at blande forskellige drikkavarer med alkohol fx, øl, mørk øl, hvidvin, rødvin mv. Forsøg så vidt muligt at drikke den samme type, dette reducerer også dine tømmermænd.

Når skaden er sket - den traditionelle kur mod tømmermænd

Men nu er gode råd jo godt glemt når først alkohollen har taget over, og det er let at glemme. Det kan dog stadig lade sig gøre at komme nogenlunde normalt gennem dagen. Start med at få noget i maven. Det er vigtigt at få den i gang som det første. Næste skridt er at tage 2 smertestillende piller. Når det kommer til pillerne er det meget simpelt. Jo mere du får i maven sammen med piller, jo bedre og hurtigere virker de. Efter noget tid vil de værste af smerterne fortage sig, og så er det tid at stå op. gå en tur, få noget frisk luft, og spis så meget du kan, uden at overdrive. Kroppen har brug for salte, og junkfood og cola er ikke er dårligt bud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar