mandag den 7. september 2009

Billig madplan

For at få en billig madplan, kræver det at man er villig til at bruge noget tid på at finde retter, og bruge tid på at lave maden. Til gengæld kan man med en madplan spare tid og penge.

Skal man lave en billig madplan, er der 2 ting der er vigtige. For det første at man vælger nogle retter som kan laves i store portioner, så der kan fryses mad ned til senere brug. For det andet, at man vælger retter hvor der relativt billige råvarer i. Eksempler på dette kunne være kødsauce, lasagne, kylling i karry, frikadeller mv.

Grunden til at det er fordelagtigt at lave store portioner er mange. Bl.a. er det billigere at have komfuret og ovnen i gang 1 gang frem for flere. Man sparer tid ved at lave større portioner da man ikke skal finde ting frem og vaske op flere gange. Endvidere vil det være muligt, blot at optø maden og opvarme den dage hvor man ikke har lyst eller tid til at lave ordentlig mad. I stedet for at købe fast food vil man kunne tage noget op af fryseren, som er nemt.

Med en madplan skal man ikke handle flere gange om ugen, hvilket øger risikoen for at foretage indkøb man ikke har brug for. På den måde gør en madplan sig billig i sig selv, da den automatisk giver en besparelse.

Jeg håber du kunne bruge disse tips til en billig madplan. God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar