mandag den 28. september 2009

kør selv ferie polen


Kør selv ferie til Polen, vil blive en ferie du ikke fortryder.

Polen er et land i rivende udvilking. Vi er selv kommet der meget, og har familie dernede. Fra hvar gang man kommer kan man se forbedringer i infrastruktur, indkøbsmuligheder, byfornyelse mv. Der er rigtig mange muligheder i Polen for gode oplevelser. Det er utrolig fascinerende at køre i storbyer som Poznan og Krakow der ligner en hver anden europøisk storby, for derefter at køre halvanden time ud på landet, og se at man stadig kører i hestevogn og bor 3-4 generationer under samme tag.

Pris: Prisniveauet er rigtig fint. Man kan nemt spise og drikke godt for under 100 kr. pr. person, og ønsker man mindre fin mad, fx fast food er der masser af muligheder, og prisen er ofte under det halve hvad det er i Danmark. Der er også masser af indkøbsmuligheder mht. til tøj, sko mv. Det skal dog nævnes at importerede varer fortøldes så der ofte ikke er noget at spare. Dette er dog ikke altid tilfældet. Sidst vi var afsted faldt vi over nogle ecco sko til vores piger. I danmark koster de 500 kr. Men den præcis samme sko koster i polen 360 kr. Så der kan være penge at spare. Overnatning er også billigere end herhjemme.

Seværdigheder: To ting man skal se er den tidligere kz lejr auswitz samt saltminen i Krakow. Der er sikkert mange flere flotte og spændende seværdigheder, da Polen er et land med en stor spændende historie.

En ting man skal være særlig opmærksom på når man tager en kør selv ferie til Polen, er at alle veje ikke er i lige god stand, så pas på med at køre meget for stærkt på strækninger med ældre vej. Det skal også nævnes at der er meget fartkontrol i byerne, så det snbafales at overholde fartgrænserne.

En kør selv ferie til Polen kan klart anbefales, som et alternativ til de mere traditionelle rejser tl syden. Vejret er ofter ret godt, og i sommermånederne kan der være lige så varmt og dejligt som i syden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar