søndag den 24. januar 2010

Betalte undersøgelser - Tjen/vind præmier og penge


Betalte undersøgelser er en måde hvorpå man kan tjene penge, eller vinde  fx fjernsyn, rejser eller kontanter. Der findes to slags betalte undersøgelser.

Den første er hvor man bliver betalt hver gang man deltager i en undersøgelse. Dette giver typisk en udbetaling på 5 - 50 kr. pr. gang, og det kan derfor være svært at tjene mange penge på denne konto. Dog kan man hvis man er heldig, at være i den rette målgruppe, få mange undersøgelser man kan deltage i, dog kan det også ske at du ikke er i attraktiv målgruppe, og derfor kan du ikke deltage mange gange. Jeg afprøver i øjeblikket et dansk site der tilbyder dette,men da jeg først lige er tilmeldt, kan jeg ikke sige om det virker og giver udbetaling.

Den anden mulighed er at man kan deltage i en undersøgelse, og vinde en stor præmie som et fladskærmsfjernsyn, en rejse, et års forbrug af McDonals eller andet. Denne form for betalte undersøgelser kan altså give en stor præmie, eller ingenting. Jeg har deltaget i ca. 20, og været så heldig at vinde en gang. Jeg vandt et års forbrug af toiletpapir :-) 460 ruller. Men så skal jeg ikke tænke på det i et stykke tid...

Nedenfor er der et par links til undersøgelser alle kan deltage i, og hvor man kan vinde forskellige ting. Rigtig god fornøjelse.

3 kommentarer:

 1. deltager selv mange steder . prøv m3 de giver 2.50 kr selv om du ikke passer ind prøv disse panel-Lokus , Hvad-Mener-Danmark , Buzzador og Triaba.com udover deres eget panel dækker Triaba over 1800 internationale paneler heraf 30 til 40 danske .

  SvarSlet
 2. Jeg håber det er iorden jeg bruger et SEO venligt navn :) Kender du egentlig nogen hjemmesider, hvor det er muligt at tjene penge med undersøgelser?

  SvarSlet
 3. Hejsa

  Det er okay. Ja, bl.a. danske meninger giver god udbetaling, og der kommer mange undersøgelser. Så her er der mulighed for at tjene nogle penge.

  SvarSlet