torsdag den 25. februar 2010

Brystløft pris

At finde en pris på brystløft kan være noget af en jungle at komme igennem, og ofte vælger man en klinik i nærheden, og betale hvad det koster for at få dem til at udføre indgrebet.

Der er dog, kva internettet, mulighed for at spare penge ved at vælge en klinik i sverige eller Tyskland. Er man villig til at rejse længere kan man finde fantastiske klinikker i fx. Thailand hvor kvaliteten er i top og prisen er meget lavere end i Danmark, og der er MANGE! penge at spare her. Man kan dermed kombinere ferie og plastikkirugi, og ikke betale mere samlet for ferie og operation, end en operation vil koste i Danmark.

Hvad skyldes disse prisforskelle så. Mange vil nok sig at kvaliteten er for dårlig der hvor prisen er lav, og risikoen for komplikationer er høj. Sandheden er dog, at timelønne simpelthen er lavere i de andre lande, og specielt i et land som Thailand. Da kiruger/læger i Danmark er højt lønnede, er prisen høj. Udover lægen, har medarbejderne(sekretær, rengøring mv)  på klinikken i udlandet også en lavere løn i Danmark. Udstyret man bruger er samme kvalitet som i Danmark, og ligeledes er lægerne dygtige og højt uddannede.

I vil selvfølgelig kunne finde historier om at operatiner er mislykkede, eller der er opstået komplikationer, men det vil i også kunne finde om danske klinikker. Det er heldigvis et fåtal operationer der ikke går som de skal, men der er altid en risikomargin. Dog er den stortset ens, om du vælger Danmark, Sverige eller Thailand.

En generel pris ligger på 22.500 - 25.000 kr. i Danmark. I Thailand og tyrkiet kan man få den samme operation til omkring 15.000 kr.

Jeg kan kun anbefale dig at bruge lidt tid på at surfe rundt for at finde den bedste løsning for dig. God fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar