fredag den 26. februar 2010

Chicago Roasthouse Randers


Chicago Roasthouse Randers ligger på Mariagervej, og er har specialiseret sig i at lave mad ud af huset til større forsamlinger og selskaber. De slår på at lave gode stege, fx. okse, kylling, skinke mv. og dertil tilbehør fx salat, kartofler mv. Der kan tilkøbes forret samt dessert.

Jeg har flere gange fået mad fra Chicago Roasthouse i Randers, og det skal siges at der er noget ganske udemærket mad. Stegene er saftige og smager af noget. Tilbehøret er veltilberedt, og salaten virker frisk og spændende. En af forretterne, røget laks, er flot anrettet og smager særdeles godt. En anden forret jeg har fået, var kylling, blandet med noget dressing og bacon og blev serveter i en alu bakke. Ikke specielt lækkert, og det smagte ikke af meget. Desserterne jeg har fået var is, hvilket smagte rigtig godt. Der var tre slags, vanilie, pistiace og jordbær. Dog en lidt kedelig dessert. Der kunne fx godt have været noget mere tilbehør til.

Dog vil jeg sige at til prisen, er kvaliteten super og det er generelt noget lækkert mad. Jeg vil helt sikkert anbefale at prøve Chicago Roasthouse Randers, og jeg vil helt sikkert bestille derfra igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar