tirsdag den 23. februar 2010

Flybiletter til rom

Leder du efter flybiletter til rom, og skal de være billige, er der flere muligheder fra Danmark.

Den billigste operatør på det danske marked er pt. Ryan Air som nogle gange tilbyder billetter til rom fra 129 kr. pr. person hvilket er ekstremt billigt. Ryan Air er lavpris, og det betyder også at du skal bestille via nette, selv printe rejsebevis og checke ind online. Du skal være opmærksom på at der er gebyrer på alt ekstra. Hvis du fx skal have andet en håndbaggage med (maks. 10 kg. håndbaggage) koster det 15 eur pr. kuffert op til 15 kg. Derfor er det meget billigt at flyve hvis du kan nøjes med at bruge det der er inkluderet i prisen, men har du brug for noget ekstra eller vil flyve mere komfortabelt, er det ikke Ryanair du skal vælge.

Alternativt til Ryanair, er der det andet store lavprisselskab norwegian. Prisen her er dog fra 300 kr. og op, hvilket er en noget dyrere pris. Vælger du cimber-sterling eller SAS er prisen endnu højere.

Jeg har selv fløjet med Ryan Air et par gange, og skal du finde gode og billige rejser, så er Ryan Air helt sikkert et rigtig godt bud. De tilbyder billige flybilletter til Rom hvor de flyver til og fra 3 gange om ugen.

God tur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar