fredag den 9. juli 2010

Charterferie med børn


Kan man tage på charterferie med børn, og havd skal man være opmærksom på hvis man gør det.

Ja, selvfølgelig kan man tage på charterferie med sine børn. Der er selvfølgeligstor forskel på om barnet er 2 eller 5 år. Hvis man vil tage små børn med på charterferie, skal man være klar på at en del af ferien vil foregå i skyggen eller på hotelværelset, da de små børn har svært ved den kraftige varme, specielt midt på dagen. Endvidere skal man huske at en ren badeferie for børn ml. 1½ og 5 år hurtigt bliver kedeligt for barnet, og der er derfor vigtigt at du som forældre er indstillet på, at der skal ske andet end at ligge ved poolen, eller stranden hele dagen i 7 eller 14 dage. Der skal være noget afveksling og underholdning så barnet trives og ikke kedre sig. dermed ikke sagt at badning og leg ved stranden ikke er et hit, men det kan også blive for trivielt.

Større børn har nemmere ved at aktivere sig selv, og finde jævnaldrende børn de kan kege med, hvilket selvfølgelig betyder en større frihedsgrad for forældrene.

Hvis du følger disse råd, kan du nemt tage på charterferie med børn:

1. Vælg dit hotel med omtanke - Dvs. et børnevenligt hotel med børnepool, legepladser, gode skyggemuligheder mv.
2. Husk meget høj faktor solcreme, gerne 30 og derover, så børnenes hud er beskyttet.
3. Vær indstillet på at ferien også skal være på børnenes præmisser. Sørg for afveksling og underholdning.
4. Som småbørnsfamilie, kan det være en god ide at rejse med familie eller venner, således at der er flere til at underholde børnene, eller flere børn der kan lege med hinanden.

Rigtig god ferie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar