mandag den 21. juni 2010

Grænsehandel tyskland calle

Skal du over grænsen, er en god mulighed for grænsehandel i Tyskland, Calle. Calle er en en mindre butik men ikke desto mindre er her rigtig mange gode varer, og til meget fornuftige priser.


Grænsehandlen udvikler sig, og butikker som Potcsh, Otto Dubor og Fleggard, er gode til at lokke med tilbud, og eller tage højere priser på andre varer. I calle er priserne altid fornuftige, og her er aldrig overfyldt, hvilket betyder at man ikke skal stresse rundt, og stå i kø for at finde en kasse sodavand eller flaske vin. Her er gode parkeringsmuligheder, og skal du have meget med hjem kan du bestille hjemmefra så det er klar når du kommer derned. Man kan bestille når man køber mere end 9 kasser af en slags.

Her er også en udemærket vin og specialøl afdeling, samt masse af forskellig alkohol i form af spiritus, likør mv. Det eneste minus ved butikken er at den er lille, og der er ikke meget plads i gangene. Til trods for dette kan din indkøbstur gøres kort og nemt i Calle, og til ganske fornuftige priser.

Et godt råd er dog at du tjekker alle tilbudskataloger inden du kører over grænsen, for at handle. På den måde sikrer du dig altid de bedste priser og kan planlægge din tur på forhånd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar