søndag den 22. august 2010

Lalandia Billund - Erfaringer med Lalandia i Billund


Mine erfaringer med Lalandia i Billund, er meget positive. Jeg har været der en gang med familie og venner, og vi vender helt sikkert tilbage. Vi var 4 voksne, og 3 børn på hhv. 3,2 og 0.

Vi boede i et Design Plus 6 hus, som var rigtig lækkert. Der er det meste. Fuldt møbleret med lækre nye møbler, fint fladskærm med div. kanaler. Tre store værelser samt stort badeværelse, med spa, bruseniche mv. Køkken med køle- og fryseskab, mikrobølgeovn, keramiske kogeplader og stor ovn. huset er fint stort til 6-7 mennesker, dan man jo ikke opholder sig i huset mange timer i løbet af opholdet.

I selve Lalandia Resortet er der 10.000 m2 badeland i VERDENSKLASSE. Der er bassinner til alle aldre og temperamenter. I badelandet findes to restauranter samt flere barer. Her er vandrutschebaner i verdensklasse, og igen til alle aldre og temperamenter. Jeg tror ikke der findes lignende i europa, og det er da også skandinaviens største badeland.

I centeret er der desuden legelandet Monkey Tonkey land hvor ungerne kan få mange timer til at gå. Endvidere finder man aktiviteter som bowling, badminton, minigolf, fitness, tennis samt 3 restauranter og et udvalg af butikker.

Ferie i danmark er selvfølgelig tit i den dyre ende, men i Lalandia er prisen ikke højere end andre steder. Man kan fx. spise en lækker buffet, som er rigtig god, men forret, hovedret og dessert for 189 kr pr voksen, og 79 kr. for børn, hvilket ikker er mere end hvad det koster på en almindelig restaurant. Tager man ind til Billund og handler, og laver mad i huset, kan det gøres for det samme som du/i er van til.

Vi vil helt sikkert komme igen til Lalandia i Billund, vi glæder os allerede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar