lørdag den 14. august 2010

Shopping i Alanya


Der er mere end gode muligheder for shopping i Alanya. Alanya er fyldt med butikker, og her finder du alt fra vandpiper og skakspil, til tøj, sko og bælter.

Man kan finde alt i Alanya, og har mna brug for at få shopping genet tilfredsstillet, så burde det kunne lade sig gøre her. Der er specielt mange tøjbutikker med mærkevarer fra fx lacoste, Tommy Hilfiger, Dielse, G-Star, Adidas, Nike, Levis mv. Dog er det ofte kopivarer, hvilket betyder at prisen selvfølgelig er meget lavere. Derfor må man heller ikke forvente at varen har samme kvalitet som den originale man køber i Danmark. Dermed skal det ikke siges at kvaliteten dermed er dårlig, man kan faktisk finde udemærkede varer, bare man ser sig for.

Sørg for at du i de første dag prøver og mærker de samme produkter flere steder, samt forhører dig om prisen, da begge kan svinge fra sted til sted. Når du har fundet de ting du vil have, og fundet de steder du kan købe dem, er det tid til at gå i gang med at handle. Hvis det er muligt vil jeg anbefale dig at, købe flere ting det samme sted, for at få en bedre mulighed for at forhandle om prisen. Og der skal handles om prisen. Sælgeren starter høj, og du skal starte lavt. Vær en hård forhandler og går kun lidt op ad gangen. Endvidere skal du inden du begynder at forhandle sætte dig en makspris, og start med at tilbyde mindre end din makspris. Det er rigtig svært at vide hvornår man når den rigtige pris, men føler du at det er en rimelig pris for varerne, så køb.

Butikkerne i Alanya modtager både Lira samt EUR så spørg om begger priser, da der kan være forskel i forhold til kurser, og derfor noget at hente her. god fornøjelse med din shopping i Alanya.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar