søndag den 30. januar 2011

Shopping i Flensborg


Shopping i Flensborg er en rigtig behagelig oplevelse. I Flensborg finder du hyggelig atmosfære, mange butikker til enhver smag, og mange gode muligheder for at spise spændende mad, til en fornuftig pris. Varerne i Tyskland er billigere end i Danmark, dels pga. den lavere moms, og dels pga. den lavere løn. Man må dog ikke forvente kæmpe besparelser.

Du skal være opmærksom på, at når du tager på shopping i Flensborg, er der ikke mange forretninger hvor man kan betale med kort, dvs. visa el. master Card. Så en god ide er at have euro med hjemmefra, for at være sikker på at du har penge til de indkøb der skal foretages.

Det siges at der specielt er mange penge at spare på briller og solbriller med styrke. Jeg bruger ikke selv briller, og kender derfor ikke prisniveauet i Danmark. Tandlægen er også billigere over grænsen. Desuden er dyre mærkevare også billigere at købe i Flensborg.

Det er ikke sådan at det kan betale sig at køre til flensborg, blot for at shoppe. Men skal du til grænsen for at handle, eller trænger din bil til service eller reparation, som kan gøres billigere i Tyskland end i Danmark, kan der være kontante fordele at hente, ved at smutte forbi Flensborg og shoppe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar