søndag den 20. juni 2010

Dyrepark Jylland

Leder du efter en dyrepark i Jylland, vil jeg anbefale dig at besøg Ree Park i Ebeltoft, eller Skandinavisk Park på Djursland.

Ree Park - Parken er gennem de sidste par år blevet moderniseret og der er bygget store safarianlæg samt et fantastisk løvebur, hvor man får lov at går ind over løverne og ser dem fra oven.
Der er også lavet et stort safari anlæg, hvor man kan komme med en rangerover på safari, og se giraffer, gezeller, strudse, zebraer mv. på meget tæt hold.
Her er fodring af parkens dyr gennem hele dagen, krydret med fx. fugleopvisning hvor ugler og ørne laver utrolige ting, og hvor man som publikum kan blive en del af showet. Der er en god legeplads, hvor børnene kan lege mens frokosten indtages. Abeanlæget er meget publikumsvenligt, da man kan gå ind til aberne der er meget kontaktsøgende, og kommer styrtende for at lege og snakke med jer.

Skandinavisk Dyrepark - Er en dyrepark i Jylland som er relativ ny. Parken fokuserer primært på skandinaviske dyr som bjørne, ulve, elge, hjorte, egern mv. Det er en familievenlig park, hvor man bl.a. kan grille sin medbragte mad på de opstillede griller. Der er fodringer af dyrene dagen lang, og man kan selv deltage i fodring af dådyr, rensdyr og geder. Der er en stor legeplads hvor børnene kan more sig i mange timer

Begge parker udmærker sig ved at man kommer rigtig tæt på dyrene. I mange af anlæggene går man som publikum ind i dem, og kommer derved til at se dyrene fra vinkler og i situationer som man ikke ser ret mange steder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar