lørdag den 28. august 2010

God bærbar computerLeder du også efter en god bærbar computer, og har du ikke det store kendskab til processorstørrelse, ram, skærmopløsning og grafik, så er du nok havnet i det samme sorte hul som mig. Det er nemlig utrolig svært at finde rundt i junglen af bærbare computere. Hvilket fabrikat er godt, hvilke specifikationer er vigtige at fukusere på, og hvilken pris er god?

I min søgen på at finde ud af hvad der var godt og skidt, faldt jeg over et indslag i DR rabatten, hvor de i samarbejde med forbrugerrådets magasin Tænk, tester 10 forskellige bærbare i 6 kategorier. Du kan komme til artiklen ved at trykke HER!

Man får et rigtigt godt indblik i hvad man skal være opmærksom på. Ellers vil jeg anbefale dig at bruge EDBpriser.dk hvor du kan benytte deres forum til at stille spørgsmål omkring hvad for en computer de vil anbefale ud fra dine krav om pris, samt hvad den skal bruges til. Endvidere kan du også her få hjælp til spørgsmål omkring processor, ram, grafik, skærm mv.

Når du finder den eller computere du finder interessant, vil jeg anbefale dig at søge efter tests og anmeldelser af modelle, eller lign. modeller, samt generelle oplevelser med producenten fx. HP, Asus eller MSI. Når du har gjort dette kan du ikke gøre mere, og føler du produktet er godt til dit brug, så køb.

Jeg håber at dette har hjulpet dig på vej, til at få en ny god bærbar computer.

2 kommentarer:

  1. Nice pc, kan man købe dem, eller er det bare et udstillingsprocekt.


    Svar hurtigst muligt!

    SvarSlet
  2. Jeg vil tro at du kan købe de bærbar computer, men er ikke helt sikker på hvad du præcist mener.

    SvarSlet