søndag den 2. august 2009

Polterabend i Herning

Jeg var til et super poltarabend i Herning i denne weekend, og jeg vil da lige give mine oplevelser videre hvis du skal planlægge et polterabend i Herning eller i dette område.

kl. 09.00 dukkede vi op i den kommende brud og goms hjem, 11 drenge og 11 piger. De blev begge total overraskede, og vi skyndte os at få dem smidt i noget klamt tøj, og tegne på dem og lave skilte til dem. Da de første forvirringer havde lagt sig, og morgenmad med tilhørende øl og sprut var indtaget kunne dagens program begynde.

Vi startede polterabend i Herning midtby. Gommen skulle tjene til mad og øl resten af dagen, og dette kunne kun gøres med de remedier han havde - HAM SELV. Så han solgte kys til Hernings kvinder og fik en lille skilling i kassen, og mange sjove kommentarer, til stor glæde og fornøjelse for os alle.

Derfra gik turen til Herning go-cart center, hvor vi kørte grand prix. Alle mand kørte 5 indledende løb, hvor der var 5 på banen ad gangen. Da alle havde kørt 5 heat på blev de 5 bedste fundet, via. deres placeringer i de indledende heats, og der blev kørt finale, med medaljer til de 3 bedste. Det var en kanon oplevelse for gommen, og os andre. Pulsen var oppe og køre, og der blev kørt ræs. Fed ting for rigtige drængerøve der elsker fart og konkurrence.

Til dette polterabend i Herning skulle vi selvfølgelig forbi en paintball bane, og lege lidt røver og soldater. Alle leve sig 100% ind i "krigen" og der blev trykket på knappen et par gange, 6000 for at være præcis. Til sidst var der rabbit chase - gommen får kanindragt på og så er det alle mod ham :-)

Efter dette gik polterabend selskabet tilbage til Herning, hvor vi spiste sammen med pigerne på en mongolsk barbecue.

Efter dette var det til midnight bowl i Herning bowlingcenter, hvor vi var i to timer. Skide hyggeligt. Masser af grstis drinks med rød og grøn kegle. Efter dette var det direkte i byen, hvor festen fortsatte til ud på natten.

Her er lige en lille kort liste over hvad man kan lave til et polteradend i Herning:

Herning Go-Cart center
Brande Paintball
Herning Bowlingcenter
Baboon Ciity - Kæmpe aktivitetscenter i Herning
Golf - Herning golf klub
Herning Svømmehal - indendørs springbassin.

Jeg håber dette var lidt inspiration til din/jeres polterabend i Herning - rigtig god fornøjelse.

3 kommentarer:

 1. Hvor var den paintball bane ?

  SvarSlet
 2. Hejsa

  På brandepaintball.dk kan du se hvor det ligger.

  Vh

  Thomas

  SvarSlet
 3. Gokart og paintball hører også med til en rigtig herre polterabend. Håber I havde en fantastisk polterabend og alt var super :-)

  SvarSlet